Twoje forum weselne
Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Jestem nowa na forum, ale mam nadzieję, że mimo to pomożecie mi. Już niedługo będę miała ślub (w maju), jednak z przyczyn osobistych nie mogliśmy wcześniej zająć się organizowaniem naszego ślubu. Teraz zaczęliśmy się trochę denerwować, czy nie mamy za mało czasu:/
Stąd moje pytanie: ile Wam zajęła organizacja ślubu i wesela?
Zastanawiam się także nad skorzystaniem z pomocy konsultantów, firm, które zajmują się organizacją wesel. Co sądzicie o takiej metodzie organizacji ślubu? Sprawdza się? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi:)
Pozdrawiam!
W prawdzie nie pomogę Ci juz teraz ale opowiem jak to było u mnie...Najpierw chcieliśmy sale zwykłą,potem teściowa uparła się że nie będziemy sami tego robić i że ślub będzie w hotelu który ona znalazła.Więc pojechaliśmy do Ożarowa Maz. do hotelu Mazurkas i wszystko obejrzeliśmy. Spodobało nam się i tak zostało. Po wszystkich ustaleniach zostało 6 miesięcy do ślubu,wiec pół roku przed ślubem wszystko mieliśmy na cacy zrobione. Wesele było najpiękniejszym dniem w moim życiu,bomba po prostu.Pozdrawiam.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Mam nadzieję, że w moim przypadku to też będzie najpiękniejszy dzień w życiu:) Ostatnio byłam na rozmowie z konsultantką i uspokoiła mnie, że to jeszcze nie jest tak mało czasu. I że wszystko da radę załatwić. A tak swoją drogą, spotkałaś się może kiedyś z firmą 3 Życzenia? Z Wrocławia oni są, wywarli na mnie pozytywne wrażenie, jednak staram się podpytać ludzi i znaleźć osoby, które kiedyś korzystały z usług tej firmy. Jednak rekomendacje ludzi, którzy już korzystali z danej firmy są najpewniejsze:) Tak jak mówię, wrażenie dobre, widać, że mocno zaangażują się, jeśli podpiszę z nimi umowę, mimo wszystko wciąż się waham:)
Pozdrawiam serdecznie i życzę wesołych świąt!![]()
Pewnie ze zdarzysz,ale jednak wewnętrznie czuje się taki niepokój,ale to normalne.Zycze Ci wszystkiego najlepszego,pozdrawiam:)
A co do tej firmy bo zapomniałam napisac to niestety nie wiem nic:(ale pytaj dalej,ktos Ci z pewnoscia podpowie:)
Najważniejsza jest na pewno sala. My rezerwowaliśmy 11 miesięcy przed weselem. Następnie oprawa muzyczna (zdecydowaliśmy się na DJa). Jak macie dopięte te dwie sprawy (sala plus muzyka) to z resztą też sobie poradzicie. Co do wspomnianej firmy to niestety nie jest ona nam znana, więc nie mogę się wypowiedzieć.